P U N T A L A - R O C K 2 0 2 1

30 ja 31. heinäkuuta, Lempäälä

Uutiset!

20.07.2021

Viime päivien ulostulot punkstoo -instagramtilillä koskien punkskenen seksuaalista väkivaltaa, ahdistelua, misogyniaa ja muuta epäasiallista käytöstä ovat olleet järkyttävää luettavaa.
Osa jaetuista kokemuksista on koskenut Puntalassa tapahtuneita raiskauksia, ahdisteluja ja muita väärinkäytäoksiä.
Tuomitsemme teot täysin. Puntalassa ei hyväksytä minkäänlaista väkivaltaa, seksismiä, misogyniaa, rasismia, trans- ja homofobiaa eikδ minkäänlaista muuta syrjivää käytöstä.
Olemme etenkin viime vuosina kiinnittäneet yhä enemmän huomiota turvallisuuteen ja pyrkineet tekemään Puntalasta entistä turvallisemman tapahtuman kaikille kävijöille, esiintyjille ja vapaaehtoisille.
Emme ole tässä selvästikään onnistuneet ja meillä on nyt peiliin katsomisen paikka. Pyydämme anteeksi kaikilta, jotka ovat joutuneet Puntalassa väkivallan ja epäasiallisen käytöksen kohteiksi.

Puntala on voittoatavoittelematon tee-se-itse-festivaali. Olemme saaneet kiitosta niin koti- kuin ulkomaalaisilta esiintyjiltä ja festarivierailta tapahtuman hyvästä ja rauhallisesta ilmapiiristä ja inklusiivisuudesta. Tämä ei kuitenkaan ole toteutunut kaikkien kävijöiden kohdalla. Suhtaudumme erittäin vakavasti ilmitulleisiin kammottaviin tapahtumiin ja tulemme jatkossa festareita suunnitellessamme panostamaan turvallisuuteen entistä enemmän. Ohjeistamme järjestyksenvalvojat ja vapaaehtoiset entistä paremmin, ja parannamme viestintäämme niin festarialueella kuin ennen festejäkin. Mietimme perinpohjin, miten toimia tulevaisuudessa niin, ettei esiin nousseiden kaltaisia tilanteita tapahtuisi enää koskaan.
Otamme erittäin mielellämme kaikki konkreettiset ehdotukset vastaan siitä, miten Puntalasta voidaan tehdä turvallisempi! Voit lähettää ehdotukset osoitteeseen info@puntala-rock.

Ilmi tulleiden asioiden käsittely on ollut hyvin raskasta myös Puntalan työryhmälle. Pyrimme kukin tahoillamme sekä yhdessä prosessoimaan tapahtumia ja tiedotamme tulevista muutoksista ja tulevista festareista ylipäänsä myöhemmin.
Punkissa ei ole sijaa väkivallalle, misogynialle eikä syrjinnälle. Puntalaan eivät ole tervetulleita ne kävijät eivätkä bändit, jotka eivät pysty näitä periaatteita kunnioittamaan. Pyydämme, että jos jatkossa näet Puntalassa epäasiallista käytöstä, informoi siitä järjestyksenvalvojaa tai järjestävää tahoa. Pidetään yhtä ja tehdään punkista turvallista kaikille.
Haluamme lähettää täyden tukemme kokemuksiaan jakaneille rohkeille ihmisille ja punkstoo -tilin ylläpitäjille. Vaikka kokemukset ja keskustelu ovat raskaita ja ahdistavia, niiden esille tuominen on hyvin tärkeää, jotta asioihin saadaan muutoksia.

Puntala crew

30.04.2021

TIEDOTE KOSKIEN VUODEN 2021 PUNTALA-ROCKIA
Olemme yrittäneet olla toiveikkaita kesän suhteen ja järjestelyt tämän vuoden Puntalan toteuttamiseksi on aloitettu jo hyvissä ajoin talvella.
Tilanteen epävarmuudesta johtuen järjestelyt ovat kuitenkin pattitilanteessa, ja olemme apein mielin päättäneet PERUA VUODEN 2021 PUNTALAN.
Festivaalien järjestelyt vaativat kuukausien työn, ja vallitsevassa tilanteessa niiden eteenpäin vieminen on mahdotonta.
Toivomme bändeiltä ja yleisöltä ymmärrystä päätöksen suhteen.
Emme voi kuin toivoa parempaa ensi vuotta ja käännämme katseemme jo Puntalaan 2022.
Toivomme sydämemme pohjasta, että ensi vuonna voimme taas kokoontua yhteen nauttimaan punkista, ystävistä ja kaikesta siitä, mikä tekee elämästä niin paljon parempaa.
Siihen asti pysykää terveinä ja koittakaa jaksaa!
Nähdään Puntalassa 29.-30.7.2022!!
Parempia aikoja toivoen,
Puntala crew

08.03.2021

BÄNDIT!

Jos haluatte soittamaan vuoden 2021 Puntalaan, laittakaa viestic tai postia ja linkki tai ääninäyte bändinne musiikkiin. Otsikoksi bändin nimi!

Bändihakemuksia otetaan vastaan 15.4.2021 asti.

Osoite:

bands @ puntala-rock.net

Puntala-rock
Hauralantie 23
37500 Lempäälä
Finland

Puntala on DIY PUNK-FESTARI. Emme hyväksy minkäänlaista väkivaltaa, rasismia, seksismiä, homo- ja transfobiaa tai muita syrjinnän muotoja. Tämä koskee luonnollisesti myös bändejä!

Nähdään toivottavasti heinäkuussa!

23.02.2021

Olemme seuranneet pandemiatilanteen kehittymistä niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa ja päätyneet ratkaisuun,
että yritämme järjestää Puntala-Rockin tänä vuonna, jos se vain mitenkään on mahdollista.
Vuoden 2021 Puntala tulee tosin olemaan hieman totutusta poikkeava: festarin kaikki esiintyjät ovat suomalaisia bändejä.

PUNTALA 30.-31.7.2021 Puntalan leirikeskus, Lempäälä.
Puntala on DIY punk-festari. Emme hyväksy rasismia, seksismiä, homo- ja transfobiaa tai muita syrjinnän muotoja, emmekä minkäänlaista väkivaltaa.

Bändihaku alkaa lähiaikoina, pysykää kuulolla!

Puntala-Rock 2021

29.11.2020

Puntala 2020 Cancelled paidat, coolerit ja muut nyt myynnissä !
Shop

16.02.2020

Ennakkoliput tulevat myyntiin 1.3. Livetoon !
Bändijulkistukset on tarkoitus tehdä maaliskuun aikana (varmistuksissa menee oma aikansa)

16.01.2020

Ensimmäinen bändi on legendaarinen UK Subs !

15.01.2020

Logokilpailu on käynnistynyt. Logoehdotukset mieluiten sähköisesti HELMIKUUN 29. mennessä osoitteeseen puntala-rock@puntala-rock.net , tai sitten paperiversiona:

Puntala-rock
Hauralantie 23
37500 Lempäälä

Järjestyksenvalvojia tarvitaan! JV-kortti ei pakollinen mutta kiva olisi jos sellainen löytyisi. Jos homma kiinnostaa, niin ota yhteyttä: jarkkarit@puntala-rock.net (Tanja Toivonen)

HUOM: Hommasta maksetaan pientä päivärahaa.

15.01.2020

PUNTALA 24.-25.7.2020
Lempäälä, Finland

BÄNDIT!

Jos haluat soittamaan vuoden 2020 Puntala-Rockiin, laita viestiä tai postia ja bändisi ääninäyte liitetiedostona. Otsikoksi bändin nimi!

Bändihakemuksia otetaan vastaan 29.2.2020 asti.

Osoite:

Email : bands@puntala-rock.net

Osoite :

Puntala-rock
Hauralantie 23
37500 Lempäälä
Finland

Puntala on DIY PUNK-FESTARI, emme hyväksy rasismia, seksismiä, homo- ja transfobiaa tai muita syrjinnän muotoja. Tämä koskee luonnollisesti myös bändejä!

Nähdään ensi kesänä!