P U N T A L A - R O C K 2 0 1 7

28. ja 29. heinäkuuta, Lempäälä

Mikä ihmeen Puntala-rock?

Tänne on pyritty kokoamaan kaikki oleellinen informaatio Puntala-rock festivaalista. Mikäli jokin kuitenkin on epäselvää voit kysyä s-postilla osoitteesta info@puntala-rock.net.

Puntala-rock on Lempäälän Karuselli ry:n (LeKa) järjestämä punk-painotteinen festari. Festareiden historia alkaa 80-luvulta, ja jo silloin festareilla esiintyi niin kotimaisen kuin ulkomaisenkin punkin parhaimmistoa. 90-luku oli hiljaiseloa, mutta vuonna 2000 Puntala-rock palasi takaisin kuvioihin. Tänä vuonna festivaali järjestetään entiseen tapaan heinäkuun viimeisenä viikonloppuna (29. ja 30.7.).

Missä Puntala-rock järjestetään ja miten sinne pääsee?


Näytä suurempi kartta

Puntala-Rock järjestetään Lempäälässä, joka sijaitsee n. 20 km Tampereelta etelään. Festarialueena toimii Puntalan leirialue, joka taas sijaitsee n. 15 km Lempäälän keskustasta Pirkkalan suuntaan.
Lempäälään pääsee junalla/bussilla sekä Tampereelta että Helsingistä. Juna-aikataulut löytyvät täältä ja bussiaikatauluja täältä ja täältä (Tampereen joukkoliikenteen linjat 50 ja 55).

Puntala-rockiin järjestetään bussikuljetus Lempäälän keskustasta sekä myös Tampereelta.

Bussin lähtöpaikka Tampereella (B):

Bussin lähtöpaikka Lempäälässä (S). (Matkahuolto (M) ja rautatieasema (A)) :

PUNTALA-BUSSIAIKATAULU

PERJANTAI
Klo 14:30 Lempäälä - Puntala
Klo 15:45 Tampere - Puntala
Klo 17:00 - 20:00 Lempäälä - Puntala - Lempäälä (non-stop)
Klo 21:00 Lempäälä - Puntala - Lempäälä
Klo 22:30 Lempäälä - Puntala - Lempäälä
Klo 01:20 Puntala - Lempäälä - Tampere
Noin Klo 02:30 Puntala - Lempäälä - Tampere (tarvittaessa)

LAUANTAI
Klo 11:00 Tampere - Puntala
Klo 12:30 - 15:00 Lempäälä - Puntala - Lempäälä (non-stop)
Klo 16:00 Lempäälä - Puntala
Klo 17:00 Puntala - Lempäälä
Klo 18:00 Lempäälä - Puntala
Klo 19:00 Puntala - Lempäälä
Klo 21:00 Lempäälä - Puntala
Klo 01:20 Puntala - Lempäälä - Tampere
Noin klo 02:30 Puntala - Lempäälä - Tampere (tarvittaessa)
Noin klo 03:30 Puntala - Lempäälä - Tampere (tarvittaessa)

SUNNUNTAI
Klo 10:00 alkaen Puntala - Lempäälä - Tampere (non-stop)

Ajo-ohjeet

Puntalan leirialueen osoite on Vanha rantatie 243, Lempäälä täältä

Helsingin suunnasta: Moottoritien liittymästä nro. 34 (Lempäälä E) Lempäälän suuntaan. Noin 5 kilometrin jälkeen Vanhaa Turuntietä Tampereen suuntaan, josta käännytän noin 2 km jälkeen vasempaan (sininen viitta Tampere 20, älä siis aja moottoritielle asti). Heti käännöksen jälkeen käännös oikeaan. Noin 3 km jälkeen käännytään vasempaan Lempäälän suuntaan, ja siitä noin 3 km jälkeen oikeaan Pirkkalan suuntaan. n. 5 km jälkeen käännös vasemmalle (Säijä), ja saavut festarialueelle noin 3 km jälkeen)

Tampereen suunnasta: Moottoritieltä liittymästä nro 36 Hakkarin suuntaan, ja seuraavasta risteyksestä vasempaan Lempäälän suuntaan. Noin 4 km jälkeen oikeaan Pirkkalan suuntaan. n. 5 km jälkeen käännös vasemmalle (Säijä), ja saavut festarialueelle noin 3 km jälkeen)

Viialan suunnasta:Aja Lempäälän keskustan ohitse, ja noin 2 km keskustan jälkeen vasempaan (sininen viitta Tampere 20, älä siis aja moottoritielle asti). Heti käännöksen jälkeen käännös oikeaan. Noin 3 km jälkeen käännytään vasempaan Lempäälän suuntaan, ja siitä noin 3 km jälkeen oikeaan Pirkkalan suuntaan. n. 5 km jälkeen käännös vasemmalle (Säijä), ja saavut festarialueelle noin 3 km jälkeen)

Majoittuminen

Festarilipun hintaan sisältyy telttapaikka. Muunlaista majoittautumista löytyy täältä

Mitä alueelle ei saa tuoda!

Festarialueelle ei saa tuoda eläimiä! Eli etsikää koirillenne ja muille lemmikeillenne rauhaisampi hoitopaikka festareiden ajaksi.

Festivaalien teltta-alueella on kielletty kaikenlaiset huvikatokset/paviljongit.

Festarialueelle ei saa myöskään tuoda LASIPULLOJA! Alueella järjestetään erilaisia lasten ja nuorten leirejä, joten ei ole toivottavaa että alue olisi festareiden jälkeen päällystetty lasisirpaleilla. Siirrä juomasi muovipulloihin jo kotona tai käytä sisääntuloportilla jaettavia ilmaisia muovipulloja.
Alueelle ei luonnollisestikaan saa tuoda terä/ampuma-aseita, myös huumausaineiden tuonti alueelle on ehdottomasti ja lain mukaan kielletty!